صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

ایران؛ سومین کشور دنیا در تولید ماده اولیه داروی ضد سرطان خون

محققان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت محصولی دارویی شدند که برای درمان برخی سرطان‌ها از جمله سرطان خون استفاده می‌شود. ایران بعد از چین و هند، سومین کشوری است که خط تولید ماده اولیه این دارو را دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 25
کد خبر: ۲۰۵۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، داروی «ایبروتینیب»، یکی از 10 محصولی بود که در مراسم اجلاس سالیانه پارک فناوری پردیس رونمایی شد. دارویی مهم که به دلیل افزایش بیش از 5 سال به طول عمر بیمار سرطانی، عملا در دسته داروهای مقابله با سرطان جای می‌گیرد.

 

«ایبروتینیب» برای درمان سرطان‌های خون، بیماری مقاومت به پیوند و انواع بیماری‌های لوسمی یک داروی حیاتی به شمار می‌رود. این دارو به شکل قرص بوده و به نوعی، داروی هدفمند سرطان است و بازاری با ارزشی بالغ‌بر 10 میلیارد دلار در جهان دارد.

 

به گفته محققان شرکت دانش‌بنیان سازنده ایبروتینیب، ماده اولیه این دارو نیز در کشور به صورت بومی تولید می‌شود و ایران بعد از چین و هند، سومین کشوری است که خط تولید این ماده اولیه را دارد. تولید این دارو در کشور می‌تواند ایران را به یکی از بازیگران اصلی در بازار 10 میلیاد دلاری داروی ایبروتینیب تبدیل کند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار